Moa Filippa Rydlöv

Det är jag och Natalie, min bästa vän, som just nu befinner oss i Barcelona. Härifrån rapporterar vi direkt, från Spaniens coolaste och mest osäkra stad. Hasta pronto! ciao todos

söndag 18 oktober 2009

Söndag - Kylskåpet tomt


Jag vaknade idag och upptäcke, det var lika hysteriskt kallt som igår, huvudet dunkade, vi hade inget toapapper, inget vatten, inget pålägg till mackorna, kastrullen som jag skulle laga gröt i var inte diskad, det låg kläder överallt, det var skor överallt, och grannarna hade satt igång sin barnkör som tillhör en utav söndagsvanorna.... Usch vilken morgon.. Fernando ringde dock och bad oss att komma till tågstationen, vi mötte sofie och johanna där och idag skulle vi börja jobba. men det kände vi inte för.. Vi tog våra flyers och gick till närmsta Kinaresturang. Nu sitter vi på cafét med vars en spansk choklad, och njuter! Imorgon börjar vi jobba både på opium och på onecontact. It will be fun, nu ska vi hem och se lite avsnitt med josh duhammel. Miss U todos.


moafilippa

1 kommentar:

  1. Som pappa kan man bara glad o varm av att läsa detta....vad betyder todos förresten. har ni börjat kurs i flamenco - om inte, var god gör det inmediato!

    SvaraRadera

Leta i den här bloggen