Moa Filippa Rydlöv

Det är jag och Natalie, min bästa vän, som just nu befinner oss i Barcelona. Härifrån rapporterar vi direkt, från Spaniens coolaste och mest osäkra stad. Hasta pronto! ciao todos

söndag 11 oktober 2009

fredag..


I fredags blev vi hämtade utanför hardrock café utan camilo och Alexander. De tog oss till en riktigt fin Tapasbar. Vad som var otroligt häftigt var att de beställde alla rätter de ville vi skulle prova på och det slutade med att vi hade träningsvärk i käkarna så mycket mat som vi åt. Vi hade då tagit oss igenom en lunch bestående utav friterad kycklingröra, pommes blandat med lösstekt ägg, tomatbröd med skinka, Narvaja (ett djur som lever i havet, ingen visste ordet på engelska och jag har inte lyckats googla det), tonfisk i olja med lök och färska tomater.. och massa annat. När vi gick där ifrån, gravida i tredje månaden, körde camilo oss till den övre delen utav barcelona. Det är upp i begen och här satt vi oss på ett fik - allra högst upp. Med den finaste utsikten någonsin!

Jag utelämnade vissa detaljer i den här berättelsen, nämligen att vi blev, under tiden vi väntade vid hard rock, uppraggade av två norrmän. Vi förklarade att vi väntade på resten av vårt sällskap och att vi inte kunde göra dem sällskap, men senare under fredagsnattens småtimmar träffade vi dessa på opium. De bjöd oss till sitt hotell dagen efter och vi skilldes åt. Vår natt slutade hemma på carrer cardona numero 6 ungefär vid klockan seis. Efter en lång natt, följer en kort dag - vi sov ju bort ivarjefall halva delen utav denna molninga lördag.

moafilippa

1 kommentar:

  1. ok ska börja plugga spanska nu för jag fattr ju bara hälften...

    SvaraRadera

Leta i den här bloggen